Συνεδρία μασάζ στην μέση

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Αποτελεί ιδανική θεραπεία που βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και έχει ως στόχο την χαλάρωση των μυών. Αφεθείτε στην εμπειρία του μυοχαλαρωτικού μασάζ στο σπίτι και διώξτε την κούραση από το σώμα σας. Συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και πέντε διαφορετικές τεχνικές μάλαξης των μυών με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος. Παράλληλα με τις μαλάξεις, οι διατάσεις που σας κάνουμε βοηθούν στην πλήρη αναζωογόνηση για το σώμα και το πνεύμα σας.Καλέστε τώρα στο 6939.303484 για το ραντεβού σας!

Anti Stress Massage

Συνδυάζοντας ιδανικά τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το γιασεμί με ειδικούς χειρισμούς μάλαξης σε όλο το σώμα, απομακρύνουμε τις εντάσεις κατά της διάρκεια της συνεδρίας massage. Το αιθέριο έλαιο από γιασεμί με το ζεστό, πλούσιο και εξωτικό άρωμα του είναι αντικαταθλιπτικό, καταπραϋντικό ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εναντίον του άγχους καθώς χαλαρώνει τον οργανισμό.Καλέστε τώρα στο 6939.303484 για το ραντεβού σας!

Μάλαξη στην πλάτη
img4

Ταϋλανδέζικο Μασάζ με Έλαια

Το Thai Oil massage  συνδυάζει την παραδοσιακή και αρχαία τέχνη του ταϋλανδέζικου μασάζ με την παράλληλη χρήση φυτικών ελαίων εκμεταλλευόμενο τα καλύτερα στοιχεία της Ανατολής και της Δύσης. Το ταϋλανδέζικο μασάζ με έλαια θα χαλαρώσει το σώμα σας και θα νιώσετε ξαναγεννημένοι μετά το τέλος της συνεδρίας σας. Επικεντρωνόμαστε στις ενεργειακές γραμμές και με έντονη πίεση στα κατάλληλα σημεία στοχεύουμε στην πλήρη αναζωογόνηση σας.Καλέστε τώρα στο 6939.303484 για το ραντεβού σας!

Back & Legs

Ειδικό πρόγραμμα massage αποκλειστικά σε πλάτη και πόδια το οποίο αποφορτίζει το στρες και την πίεση από τα σημεία του σώματος
που δέχονται τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις της καθημερινότητας. Ένα πρόγραμμα διάρκειας 60 λεπτών
ιδανικό για όσους μπορούν να διαθέσουν μόνο λίγο από τον χρόνο τους στον εαυτό τους.
Περιλαμβάνει πιέσεις μέτριας έντασης σε βάθος που ανακουφίζει τους καταπονημένους μύες.Καλέστε τώρα στο 6939.303484 για το ραντεβού σας!

Συνεδρία μασάζ
massage bride's session

"Yes I Do - Bridal's Time

Οι πυρετώδεις προεοιμασίες για την μεγάλη στιγμή του γάμου σας καθώς και το άγχος και η κούραση δεν σας βοηθούν ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής σας. Μία συνεδρία μασάζ θα σας βοηθήσει να είστε λαμπερή, χαμογελαστή και ξεκούραστη όταν σταθείτε δίπλα από τον αγαπημένο σας!Καλέστε τώρα στο 6939.303484 για το ραντεβού σας!

Κόστος Συνεδρίων

Διάρκεια 60′

Διάρκεια 90′

50 EUR

70 EUR

massage

Οι τιμές ισχύουν για ραντεβού που προγραμματίζονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Διάρκεια 60′

Διάρκεια 90′

60 EUR

80 EUR

massage

Οι τιμές ισχύουν για ραντεβού που προγραμματίζονται για την ίδια ημέρα.

Διάρκεια 60′

Διάρκεια 90′

45 EUR

65 EUR

massage

Οι τιμές ισχύουν για ραντεβού που πραγματοποιούνται από τις 09.00 έως τις 14.00.