Παρακάτω θα βρείτε ερωτήσεις τις οποίες πολύ συχνά μας απευθύνουν οι πελάτες μας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια ερώτηση που δεν βρίσκεται παρακάτω παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας από εδώ.

Αν νιώσω άβολα κατά τη διάρκεια του μασάζ ;

Πολύ συχνά οι άνθρωποι ντρέπονται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους ή να μοιραστούν κάτι που τους ενοχλεί κατά την διάρκεια του μασάζ. Πάντοτε εκτιμάμε την  άποψή σας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψην αυτό που θα μας ζητήσετε. Όσο έμπειρος κι αν είναι κάποιος θεραπευτής, το ανθρώπινο σώμα είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο και αντιδράει διαφορετικά ακόμα και στην ίδια ένταση πίεσης.

Μερικές συμβουλές πριν την συνεδρία μου ;

  • Επιλέξτε ένα χώρο που θα έχει ησυχία κατά την διάρκεια της συνεδρίας καθώς και αρκετό χώρο ώστε να μπορεί ο θεραπευτής να κινείται γύρω από το τραπέζι.
  • Κάντε ένα ζεστό ντουζ 15 λεπτά πριν το μασάζ ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία χαλάρωσης των μυών και του σώματος.
  • Αποφύγετε να καταναλώσετε αλκοόλ, καφέ ή να καπνίσετε πριν το μασάζ.
  • Πάρτε μία βαθειά ανάσα και ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!

Υπάρχει περίπτωση το μασάζ να με πονέσει;

Το μασάζ σε κανονική πίεση δημιουργεί σχεδόν πάντα ευχάριστη αίσθηση. Ωστόσο αν οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε πόνο, ενημερώστε άμεσα τον θεραπευτή σας.

Θα πρέπει να γδυθώ τελείως;

Το μασάζ που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα συνήθως απαιτεί από τους πελάτες να αποχωρισθούν σχεδόν ολόκληρο τον ιματισμό τους. Ωστόσο το σώμα σας δεν θα είναι ορατό στον θεραπευτή σας ούτε στιγμή καθώς θα είναι σκεπασμένο καθ’όλη την διάρκεια της συνεδρίας. Θα αποκαλύπτεται τμηματικά το κάθε μέλος του σώματος που θα εργασθεί ο θεραπευτής σας και όταν τελειώσει από αυτό θα το σκεπάσει και θα περάσει στο επόμενο.

Αν δεν επιθυμείτε να αποκαλύψετε κάποιο μέρος του σώματός σας, έχετε κάθε δικαίωμα να το ζητήσετε από τον  θεραπευτή σας.

Μπορώ να μιλάω κατά την διάρκεια του μασάζ;

Προκειμένου να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τα οφέλη ενός μασάζ είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι και να χαλαρώσετε. Αυτό επιτυγχάνεται απλώς κλείνοντας τα μάτια και αφήνοντας τον έλεγχο του σώματος στον θεραπευτή. Άλλοι άνθρωποι χαλαρώνουν μιλώντας με τον θεραπευτή τους καθώς έτσι νιώθουν πιο οικεία με αυτόν. Η πιο συνηθισμένη κατάσταση είναι να αφεθούν στη χαλάρωση που θα νιώσουν, ακόμα και να κοιμηθούν.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Η συχνότερη και πιο άμεση μέθοδος είναι να καλέσετε στο 6939.303 4846939.303 484 (ώρες επικοινωνίας 09.00 – 20.00) όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σας, να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στη οποία θα μπορέσετε να μας εκφράσετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τι ώρες μπορώ να κλείσω μία συνεδρία μασάζ;

Οι ώρες που εργαζόμαστε είναι από τις 09.00 με το τελευταίο ραντεβού να πραγματοποιείται στις 20.00 καθημερινά.

Πως μπορώ να κάνω δώρο μία συνεδρία;

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τρεις δωροκάρτες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς σας στέλνουμε την δωροκάρτα συμπληρωμένη με τα στοιχεία του ατόμου που θα την δωρίσετε. Έτσι, μετά από επικοινωνία μαζί μας, μπορεί ο ίδιος να επιλέξει την ημερομηνία και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6939.303484 .

Σε ποιες περιοχές έρχεστε;

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεστε οι εξειδικευμένοι μασέρ μας έρχονται στο δικό σας χώρο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε για ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για να προγραμματίσουμε την συνεδρία σας.

Τι τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Προς το παρόν, στο χώρο που πραγματοποιείται η συνεδρία δεχόμαστε μόνο μετρητά. Η πληρωμή λαμβάνει χώρα μετά το τέλος της συνεδρίας.
Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να προπληρώσετε την συνεδρία σας μέσω Paypal.