To MasazStoSpiti.gr φιλοξενήθηκε στις ιντερνετικές σελίδες του k-mag.gr! Διαβάστε παρακάτω το άρθρο της Κατερίνας Μαντά!

” Θέλετε να πάρετε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τη νέα χρονιά και τις προκλήσεις της; Θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιον αγαπημένο σας άνθρωπο χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι σας; Από προσωπική εμπειρία θα σας προτείνω τον Γιώργο Ζαχαριάδη, έναν ευγενέστατο νεαρό που σας «ταξιδεύει» με τα χέρια του στην απόλυτη χαλάρωση…Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Καθώς ο Γιώργος, που μπορείτε να τον βρείτε στο site του masazstospiti.gr, είναι σοβαρός κι επαγγελματίας, έρχεται στο σπίτι σας με το ειδικό κρεβάτι, το αμυγδαλέλαιο (που μυρίζει υπέροχα) και την κατάλληλη μουσική για να σας προσφέρει χαλάρωση, αναζωογόνηση και να απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας!

The Kmagazine: Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις το masazstospiti;

Γιώργος Ζαχαριάδης : Το MasazStoSpiti.gr ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη των ανθρώπων που αναζητούσαν μία συνεδρία μασάζ αλλά λόγω χρόνου δεν κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. Η συνεδρία λαμβάνει χώρα στο χώρο του πελάτη και έτσι δεν χρειάζεται να μετακινηθεί χάνοντας χρόνο πριν και μετά τη συνεδρία του για να επιστρέψει σπίτι ή στη δουλειά. Ταυτόχρονα παρατείνουμε το όμορφο συναίσθημα της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης που προκύπτει από το μασάζ αφού δεν χρειάζεται να οδηγήσει στην κίνηση της Αθήνας χάνοντας έτσι όλα τα ουσιαστικά οφέλη.

The Kmagazine: Ποιες  είναι οι υπηρεσίες που προσφέρεις ;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Ο κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το σώμα του και μετά από συζήτηση που κάνουμε μπορεί να διαλέξει μεταξύ των παρακάτω προγραμμάτων:
– του μυοχαλαρωτικού μασάζ ,
–  του anti-stress massage (με την παράλληλη χρήση του γιασεμιού που έχει τρομερές ιδιότητες ως αιθέριο έλαιο),
– του thai oil massage,
– του back & legs (συνεδρία αφιερωμένη σε όλη τη διάρκεια της στα πόδια, την πλάτη και τον αυχένα), – – του sports massage καθώς
– μία υπηρεσία αποκλειστικά για εταιρίες με συνεδρίες μασάζ στην ειδική καρέκλα.

masazstospiti.grThe Kmagazine: Το «μασαζ στο σπίτι» απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που έχουν μία οικονομική ευχέρεια; Είναι πολυτέλεια;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Το μασάζ απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα οφέλη που αποκτούν μετά από μία συνεδρία. Οφέλη και σωματικά αλλά και στο μυαλό, την ψυχή και την ενέργεια τους. Θεωρώ λοιπόν οτι σε σχέση με την υπηρεσία, δηλαδή να έρθει ένας άνθρωπος στο χώρο σου, κα ι  με τη διαδικασία του μασάζ να καταθέσε ι την ενέργεια του για να νιώσεις καλύτερα σωματικά και ψυχικά, δεν ειναι πολυτέλεια. Είναι μία βοήθεια που οφείλουμε να δώσουμε στο σώμα μας για να συνεχίσει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στη δύσκολη καθημερινότητα μας.

The Kmagazine: Έχουν καταλάβει οι Έλληνες, οι πελάτες σου τι σημαίνει «κάνω μασάζ » ή εύκολα παρεξηγείται η δουλειά σου;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Δυστυχώς δεν υπάρχει η κατάλληλη εκπαίδευση στο ευρύ κοινό για το καλό που κάνει το μασάζ και τα πλεονεκτήματα του. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα από συζητήσεις, άρθρα και μελέτες προσπαθούμε να δώσουμε στον κόσμο την γνώση για τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ.
Επίσης, υπάρχει και μία μικρή μερίδα κόσμου που θεωρεί οτι το μασάζ είναι αυτό που βλέπει σε διάφορες αγγελίες εφημερίδων το οποίο δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

The Kmagazine: Μπορείς να μας περιγράψεις κάποια αστεία περιστατικά που σου έχουν συμβεί;
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα υπέροχο κουτάβι λαμπραντόρ το οποίο ενώ έκανα στο «αφεντικό» του μασάζ εκείνο έκλαιγε ασταμάτητα λόγω..ζήλειας! Φυσικά όταν τελειώσαμε ήρθε η δική του σειρά για χάδια και παιχνίδια!

The Kmagazine: “Εχει υπάρξει στιγμή που αισθάνθηκες άβολα με κάποιον πελάτη ή πελάτισσα;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό. Αμέσως μόλις πάρουμε το ιατρικό ιστορικό αναλύουμε την διαδικασία του μασάζ και δίνουμε στο πελάτη τις πετσέτες με τις οποίες μπορεί να τυλίξει το σώμα του πριν ξαπλώσει στο ειδικό κρεβάτι. Έτσι ελαχιστοποιείται και η πιθανότητα είτε ο πελάτης είτε εγώ να νιώσουμε άβολα.

10672183_765991313472671_2253850769023708037_nThe Kmagazine: Οι γυναίκες ή οι άνδρες είναι πιο δύσκολοι  ή απαιτητικοί;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες είναι αυτές που χαλαρώνουν πιο γρήγορα και αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να απολαύσουν το μασάζ τους ωστόσο οι άντρες αν και είναι πιο σφιγμένοι στην αρχή είναι εκείνοι που θα πραγματοποιήσουν περισσότερες συνεδρίες συνολικά.

The Kmagazine: Σε ποια περίπτωση θα αρνιόσουν να κάνει μασάζ σε κάποιον;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Το ΜasazStoSpiti.gr παρέχει επαγγελματικές συνεδρίες μασάζ και μόνο. Ως εκ τούτου δεν παρέχουμε καμία υπηρεσία που δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας και κυρίως κάτι που δεν αφορά το επαγγελματικό μασάζ!
The Kmagazine: Έχοντας σπουδάσει στα ΤΕΕΦΑ, δεν θα ήταν πιο κοντά στα δεδομένα σου να ασχοληθείς με τη φυσιοθεραπεία; Ποιές είναι οι διαφορές με το μασάζ;
Γιώργος Ζαχαριάδης : Με το μασάζ βοηθάς τον συνάνθρωπό σου με τα χέρια σου και μόνο, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Ήταν μία απόφαση που δεν έχω μετανιώσει στιγμή και χαίρομαι που βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με διδάξουν σωστά εκτός από τις τεχνικές αλλά και το να είμαι σωστός επαγγελματίας.

 

Μην παραλείψετε να κάνετε like στη σελίδα masazstospiti.gr στο facebook, επίσης σας προτείνουμε να «εκμεταλλευτείτε» τη δυνατότητα των δωρωκαρτών που προσφέρονται!”